Лучани просять повернути стару схему проїзду кільця біля «Променя». Петиція

Лучани просять повернути стару схему проїзду кільця біля «Променя». Петиція

Лучани просять повернути стару дорожню розмітку та повернути попередні дорожні знаки на кільці поблизу Променя. Зауважують, що «турбокільце» створює великі затори та часті ДТП.

Про це йдеться в тексті петиції, яку зареєстрували на сайті Єдиної системи місцевих петицій 24 грудня. Автор – Ірина Кашуба.

Нагадаємо, ще у червні на кільці біля «Променя» намалювали нову дорожню розмітку. Таке «турбокільце» мало би розвантажити рух цим кільцем і зменшити аварійні ситуації на цій ділянці дороги.

«Прошу повернути попередню дорожню розмітку та забрати нові дорожні знаки і розмітку, що ніби то мали зробити турбо кільце навпроти ТРЦ "Промінь".
На сьогодні затор в напрямку руху від центру до ТРЦ "Промінь" розпочинається від ТЦ "Буратіно", оскільки відповідно до дорожньої розмітки заїхати на кільце можливо лише з крайнього лівого положення, а раніше можливо було їхати у дві смуги, що значно розвантажувало дорожній трафік міста. Маршрутному транспортному засобу, щоб заїхати на кільце потрібно чекати мінімум по 20 хвилин», – йдеться у тексті петиції.

До кінця збору підписів залишилося 12 днів. Для розгляду її місцевою владою петицію мають підписати щонайменше 300 людей. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новий штам COVID-19: ще кілька країн повідомили про перші випадки заражень
Наступна новина Скільки українців захворіло коронавірусом. Цифри
Останні новини
Схожі новини