Лучани відгукнулися на прохання в соцмережі та подарували комп'ютер вчительці-переселенці

Лучани відгукнулися на прохання в соцмережі та подарували комп'ютер вчительці-переселенці
Фото: Суспільне Луцьк

На прохання у соціальних мережах про потребу у комп’ютері для роботи вчительки-переселенки з Сєвєродонецька відгукнулися лучани та впродовж трьох днів зібрали його.

Про це Суспільному розповіла авторка посту у соцмережі Ольга Звенигородська.

Хтось приніс монітор, хтось клавіатуру, колонки, хлопці налаштували усе необхідне, він повністю робочий, готовий до виконання своїх функції – онлайн уроків, – говорить Ольга Звенигородська.

Комп'ютер зібрали для вчительки-переселенки з Сєвєродонецька Наталії Бондаренко.

У рідному місті на Луганщині жінка працювала вчителькою початкових класів одинадцятої сєвєродонецької школи. 24 лютого, коли місто почали бомбити, разом із дев’ятирічним сином була у школі. Місяць переховувалась у підвалі.

«Я жила на восьмому поверсі багатоповерхівки. З дитиною сама боялася залишатися. Тому ночували у шкільному підвалі. Коли розпочалась евакуація з міста, то ми наважились і виходили просто з підвалу, ніяких речей з собою не брали», – говорить Наталія Бондаренко.

У Луцьку благодійники допомогли облаштувати побут, – розповідає переселенка. Тут продовжила працювати, має 25-ть учнів. Каже: проводила уроки онлайн за допомогою телефону.

Подарунку від небайдужих людей, – каже Наталія Бондаренко, – зраділа. Тепер готуватиметься до нового навчального року та матиме на чому проводити шкільні уроки онлайн. Додає: за допомогою комп'ютера, матиме можливість навчатися і її 9-річний син Єгор.

Читайте також: Семирічний спортсмен з Луцька віддав заощаджені гроші військовим. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська тероборона розповіла про ситуацію на кордоні з Білоруссю
Наступна новина У волинському музеї реставратори зі Львова обстежили ікони 18-19 століть
Останні новини
Схожі новини