Волинська тероборона розповіла про ситуацію на кордоні з Білоруссю

Волинська тероборона розповіла про ситуацію на кордоні з Білоруссю

У смузі оборони 100 окремої бригади територіальної оборони Волині обстановка за минулий тиждень значних змін не зазнала, ознак формування наступальних угрупувань противника немає. 

Про це бригада тероборони повідомляє у своєму телеграм-каналі. 

Інформують, що особовий склад бригади територіальної оборони у взаємодії з іншими складовими сил оборони краю повністю контролює ситуацію у зоні своєї відповідальності вздовж кордону Республіки Білорусь. 

«Окремі підрозділи збройних сил Республіки Білорусь продовжують виконувати маневри в районі кордону. Можливе проведення демонстраційних та провокаційних дій з боку підрозділів збройних сил Республіки Білорусь у прикордонній смузі . На блокпостах посилено режим контролю!, - йдеться у повідомленні. 

Інформують також, що не виключається використання території Республіки Білорусь для завдання авіаційних та ракетних ударів з боку збройних сил рф.

«Тривають заходи з нарощування інженерних загороджень та фортифікаційного обладнання. Командування бригади просить довіряти тільки офіційній та не розповсюджувати неперевірену та фейкову інформацію», - резюмують у теробороні.

Читайте також: Британська розвідка назвала важливу ціль росії на Донеччині

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Польщі зібрали 9 мільйонів злотих на «Байрактар» для України
Наступна новина Лучани відгукнулися на прохання в соцмережі та подарували комп'ютер вчительці-переселенці
Останні новини
Схожі новини