Лучани збирають підписи, аби заборонити гупермаркету складати товари під вікнами будинків

Лучани збирають підписи, аби заборонити гупермаркету складати товари під вікнами будинків

У Луцьку мешканці будинків на вулиці Шевченка нарікають на свавілля працівників гіпермаркету «Нова лінія», які дозволяють собі складувати товари за межами території торгового закладу.

Зокрема, в Єдиній системі місцевих петиції лучанин Олександр Малишев розмістив пропозицію «Заборонити гіпермаркету "Нова лінія" складуватись поза межами магазину».

«Керівництво будівельного гіпермаркету "Нова лінія" дозволяє собі складуватись поза межами території магазину на проїжджій частині до житлового будинку по вулиці Шевченка 13а, в якому проживає понад 150 сімей, зокрема з дітьми. Натомість керівництво вказаної торгової точки складує свої товари просто неба, на асфальті вздовж вказаної проїжджої частини, при чому не тільки зі сторони магазину, а й через дорогу. Будівельні матеріали складовані на похилому рельєфі, заввишки понад 2 метри, відривки пакувального матеріалу висять із вказаних складованих буд. матеріалів, що становить додаткову небезпеку для громадян, що проходять вказаною дорогою», – йдеться у петиції.

Петиція розміщена 2 січня 2018 року, тож лучани мають ще 14 днів, аби проголосувати за її розгляд.

Проголосувати можна ТУТ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь: водіїв попереджають про погану видимість на дорогах
Наступна новина Питання дня: яка подія 2017 року для України найважливіша? ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини