Лучанин 20 днів їв лише снікерси і схуд на 5 кілограмів

Лучанин 20 днів їв лише снікерси і схуд на 5 кілограмів
Луцький тренер Василь Ковальчук. Фото ІА Волинські новини

Луцький тренер та пауерліфтер Василь Ковальчук провів експеримент над собою і сів на дієту, що складалась лише з батончиків «Снікерс».

В результаті за 20 дів він втратив 5,5 кілограмів ваги, – пише ІА «Волинські новини».

«Я вирішив показати, що можна їсти всі продукти і бути в хорошій формі та худнути, а проблема лише в калорійності, кількості цих продуктів, а також в їх раціональному співвідношенні», – пояснив своє рішення чоловік.

В середньому за день він з’їдав вісім батончиків: «З самого початку я розпочав неправильно розподіляти кількість батончиків на день. Я думав, що з’їм три батончика на сніданок, три – на обід та три – на вечерю. Але, з’їдаючи третій батончик, я зрозумів, що три снікерси за один прийом їжі – це забагато. Тому почав розподіляти їх рівномірніше: два батончика – кожні три години».

«Перші два-три дні все було нормально, однак наприкінці першого тижня дієти дуже хотілося м’яса і овочів. Те, в чому організм найбільше відчував дефіцит, те він і хотів. Мене тягнуло до єдиного огірка у холодильнику і наприкінці тижня я його з’їв, бо вже не стримався», – розповів Василь Ковальчук.

За словами Василя, під час цієї дієти він відчував слабкість. Щодо спортивних результатів, то протягом першого тижня вони впали (в жимі – на 10 кілограмів у підході), але на третьому тижні результати вирівнялись.

За 20 днів чоловік схуд на 5,5 кілограмів. Шкоди для здоров’я каже, не завдав, але таку дієту не рекомендує нікому.

«Люди кажуть, що не можуть схуднути, бо люблять солодке. Однак ти можеш вписувати це солодке в кількість калорій, яку вживаєш протягом дня. Але, якщо зробиш нахил в одну сторону, наприклад, їстимеш більшу половину солодкого і маленьку частину інших продуктів, тобі не вистачатиме певних нутрієнтів. Потреба у вуглеводах перекриється, але потреба в білках, жирах в клітковині – ні», – наголошує тренер.

«Всі монодієти, в яких акцент на одному продукті, не варто рекомендувати взагалі, оскільки дієта має бути збалансована та раціональна», – каже він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 9-класник з Волині вразив співом на шоу «Голос. Діти»
Наступна новина П'ятеро волинян - у списку «Батьківщини»
Останні новини
Схожі новини