Лучанин переконує, що йому в банку «підсунули» сувенірні 500 гривень. ВІДЕО

Лучанин переконує, що йому в банку «підсунули» сувенірні 500 гривень. ВІДЕО

Мешканець Луцька Віктор Ярмолюк розповідає, що в пачці купюр, виданих йому у банку, опинилися сувенірні 500 гривень.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

За словами чоловіка, він прийшов до філії фінустанови, аби зняти свій депозит, щоб надалі дати гроші іншому банку. «Мені була пачка видана, перемотана резинкою. Там була більша сума, ніж сто купюр. Перелічувати потреби в мене не було, оскільки я бачив суму, яка світиться на лічильній машині. Я був повністю впевнений в сумі», – переконує лучанин.

Натомість в іншому банку при перерахунку виявилося, що одна з купюр – сувенірна. «Касир мене ошарашив, тому що повідомила, що одна з купюр є сувенірною. Факти підміни я не допускаю, оскільки я це бачив відкрито, у відділенні достатньо велике віконце, на всю стіну, і все відбувалося на моїх очах», – продовжує чоловік.

Суверіну купюру Віктор Ярмолюк сфотографував і звернувся із заявою до служби безпеки банку. Натомість отримав відповідь, що факти, наведені ним, підтвердження не знайшли.

Чоловік до правоохоронців не звертався, проте в поліції переконують, що випадок підпадає під статтю «Шахрайство».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Волині» – новий півзахисник
Наступна новина Суд водія «Аверса» проти патрульного: заслухали свідків
Останні новини
Схожі новини