Лучанин Положинський розповів, як ходив у кіно в дитинстві

Лучанин Положинський розповів, як ходив у кіно в дитинстві
Луцький кінотеатр «Промінь» (1970-ті роки). Фото - Район.Луцьк

Соліст гурту «Був'є» лучанин Олександр Положинський поділився спогадами зі свого дитинства про те, які фільми любив дивитися у кінотеатрі «Промінь».

Про це він написав у Facebook.

«В дитинстві я жив недалеко від найбільшого і найкрутішого тоді луцького кінотеатру “Промінь”. Хвилин за 15-20 можна було дійти від нашого двору і глянути, що там на великих мальованих афішах. Хтось із компанії міг і завчасно продзвонити на автовідповідач – тоді ми вже точно знали, на що йшли. На якісь фільми ми могли ходити регулярно – в малому залі часто повторювали те, що вже давно відбуло свої прем‘єри у великому», – ідеться у дописі.

Пригадує, що найбільший ажіотаж справив американський фільм «Конвой».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У кліпі Положинського знялася найсексуальніша модель України. ВІДЕО

«Пізніше я в майже порожньому залі кілька разів поспіль дивився першого «Міцного Горішка» – це вже були інші часи. А мені просто подобався цей фільм, було трохи грошей і не було куди піти в мороз – не пам‘ятаю, що там тоді в мене трапилося, але мені потрібно було якийсь час побути самому», – зазначив Положинський.

«Але повернусь до радянського дитинства. Тоді моїм рекордсменом за кількістю переглядів у кінотеатрі став бойовик «Пірати ХХ-го Століття». Його я подивився 20 разів і потім перестав рахувати», – додав він. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 23 грудня
Наступна новина Як потрібно загадувати бажання у новорічну ніч
Останні новини
Схожі новини