Лучанин спроектував унікальний ультралегкий автомобіль. ВІДЕО

Лучанин спроектував унікальний ультралегкий автомобіль. ВІДЕО

Лучанин за півроку склав у своєму гаражі авто вагою менше трьохсот кілограмів.

Назвав розробку «Люльколіт», адже збудована вона на базі мотоциклетної коляски, – йдеться в сюжеті каналу 2+2.

У своєму гаражі на околиці Луцька Микола буває майже щодня. Любов до техніки, то заслуга його батька. Змалку він реконструював велосипеди, а коли виріс, захотілося чогось глобальнішого.

«Виникла така думка, а чого в саму коляску не поставити двигун зі скутера і колеса, щоб просто можна було на ній пересуватися», – каже Микола Лисенко, розробник.

Мотоциклетну люльку чоловік придбав за 500 гривень. Підійшла лише одна, особливої моделі. Двигун розмістився ззаду, спереду – місце для багажу. На 100 кілометрів ходу техніка бере менше 2 літрів пального, жваво набирає хід і на старті може дати фору навіть автомобілю.

На дороги зі жвавим рухом автомобіль виїздить не часто, бо поки що не зареєстрований. Частіше дивує членів гаражного кооперативу та витріщак із сусідніх вулиць.

Наступним апґрейдом міні-авто стане приварювання захисних дуг та модернізація салону. А от у назві змін точно вже не буде.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Патрульна поліція Волині відповіла на закиди учасників «Авто Євро Сили». ВІДЕО
Наступна новина «Житловий бум»: у Луцьку військові з нової частини масово шукають квартири
Останні новини
Схожі новини