«Житловий бум»: у Луцьку військові з нової частини масово шукають квартири

«Житловий бум»: у Луцьку військові з нової частини масово шукають квартири

У Луцьку ріелторів закликають не брати передоплати з військовослужбовців авіаційної частини, яку перебазовують на місцевий аеродром.

Про це йдеться в зверненні директорки Волинського агентства нерухомості Лариси Мусійчук, яке вона опублікувала у Facebook.

«...до вас почали звертатись клієнти на оренду на довгий термін військовослужбовці льотного полку, що передислоковується в Луцьк. Дуже велике прохання - віднестись з посиленою соціальною увагою, якою ріелтори вирізнялись завжди», – написала жінка.

«Також прошу пояснювати про той прикрий факт, що є в Луцьку агентства, які беруть передоплату, обіцяючи виконати всі забаганки, але потім їх не виконують. Нагадую, що 86 ріелторів підписали правила СПП, в яких зобов"язались брати оплату послуг по факту заселення. Дякую всім чесним ріелторам міста Луцька», – зауважила Лариса Мусійчук.

Нагадаємо, до Луцька перебазовується авіаційна частина, яка раніше перебувала у Севастополі.

Читайте також: Волинь – серед регіонів, де планують побудувати найбільше житла


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин спроектував унікальний ультралегкий автомобіль. ВІДЕО
Наступна новина Духовно, патріотично, спортивно: яким був православний дитячий табір на Волині. ФОТО
Останні новини
Схожі новини