Лучанин звернувся до Президента з приводу цілодобового смороду в місті

Лучанин звернувся до Президента з приводу цілодобового смороду в місті

Мешканець Луцька Володимир Омельчук зареєстрував електронну петиції на сайті Президента України, в якій висловив своє обурення щодо цілодобово смороду в обласному центрі.

«Вже 5 років екологічна ситуація у м. Луцьк та відповідно поряд розташованих населених пунктах є катастрофічною - цілодобовий нестерпний сморід чути і вдень і вночі, неодноразова по р.Стир, яка протікає через місто спливала мертва риба», - пояснює ситуацію Володимир Омельчук.

«Керівництво міста, області, «Луцькводоканалу» та екологічної інспекції ігнорують та замовчують проблему, при тому, якщо три-чотири роки тому сморід відчувався лише влітку та в нічний час, то сьогодні він став цілодобовим», - йдеться у петиції.

«Прошу посприяти запобіганню екологічної катастрофи у місті та районі, та притягнути до відповідальності посадових осіб що своїми діями та/або бездіяльністю призвели місто до такого стану», - закликає лучанин.

Підтримати петицію можна тут.

Нагадаємо, що у Луцьку вже не перший рік поширюється нестерпний запах. У 2017-му міська влада одним із винуватців екокатастрофи називала Гнідавський цукровий завод, а також відсутність каналізації у районі Вересневого у Луцьку. Проте ще минулого, 2017, року чиновники відзвітували, що всі ці проблеми оперативно вирішили.

Однак у 2018-му з потеплінням нестерпний сморід повернувся до Луцька. Тим часом у Луцькій міській раді досі гадають, що саме є причиною цієї екологічної катастрофи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Турецька клініка анулює тисячні борги батькам Настусі Абрамчук
Наступна новина «Ми відчули, що таке рабство», - депутат Луцькради про облспоживспілку
Останні новини
Схожі новини