«Ми відчули, що таке рабство», - депутат Луцькради про облспоживспілку

«Ми відчули, що таке рабство», - депутат Луцькради про облспоживспілку

Депутат Луцькради і підприємець Олександр Волинець розповів, що до приходу волинської облспоживспілки на «Варшавському» ринку було працювати комфортно.

«Раніше всі (працівники ринку «Завокзальний» (Варшавка) жили, як велика сім'я, але з приходом облспоживсплки ми відчули, що таке рабство».

Про це Олександр Волинець сказав 1 червня під час телеефіру «Протилежний погляд LIVE», пише ІА «Конкурент».

Підприємець згадує, що ще десять років тому на «Варшавці» було комфортно працювати, не було жодних скандалів.

«Я на ринку вижив і все знаю там, і як нас робили рабами. Держава нам допомагає, а спілка робить все на свою користь і сумнозвісний міст від «Варшавки» до залізно-дорожнього вокзалу. З людей збивали гроші на той міст, я наприклад дав 500 гривень, хтось 1000 і так далі. Назбирали тоді 2,5 мільйона гривень. А це подали владі так, що це облспоживспілка зробила», - розповів Олександр Волинець.

Нагадаємо, Луцька міська рада під час засідання сесії у середу, 30 травня, забрала у Волинської обласної спілки споживчих товариств земельну ділянку, на якій розташований ринок «Завокзальний», що на вулиці Карпенка-Карого, 1.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин звернувся до Президента з приводу цілодобового смороду в місті
Наступна новина Свобода в’язням Кремля: Луцьк долучився до міжнародної акції. ФОТО
Останні новини
Схожі новини