Лучанина оштрафували на 300 гривень за неправильну агітацію

Лучанина оштрафували на 300 гривень за неправильну агітацію
Фото ілюстративне

На Волині за порушення виборчого законодавства лучанина притягнули до адміністративної відповідальності. Чоловік проводив агітацію у забороненому місці.

Суд призначив покарання у вигляді штрафу – 300 гривень, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Агітатора виявили  в Шацьку співробітники поліції. Протокол направили на розгляд до суду.

Шацький районний суд визнав волинянина винним у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст. 212-14 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу. Правопорушнику доведеться сплатити в дохід держави понад 300 грн.

Зазначимо, у поліції Волині зареєстровано 47 повідомлень щодо можливого порушення виборчого законодавства. Більшість із них стосуються можливих порушень проведення передвиборної агітації, принципу рівного виборчого права,  а також підкупу виборців. За результатами перевірки правоохоронці склали на громадян шість адміністративних протоколів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як працює схема з гуманітаркою на Волині. ВІДЕО
Наступна новина «Поліція ігнорує суспільні настрої в країні», - Марія Доманська про колотнечу в Києві
Останні новини
Схожі новини