Почали ремонтувати дорогу на Світязь

Почали ремонтувати дорогу на Світязь

Стартували ремонтні роботи на автошляху Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Зауважують, що це найдовша за протяжністю автомобільна дорога державного значення на Волині, майже 175 км якої пролягає територією шести районів нашої області – Шацького, Любомльського, Турійського, Володимир-Волинського, Іваничівського та Горохівського. Ще понад 29 км проходить Радивилівським районом сусідньої Рівненщини.

Відновлення цього шляху розпочали з 9-кілометрової ділянки  у Шацькому районі, зокрема на відтинку автошляху, що бере свій початок поблизу повороту до санаторію «Лісова пісня» та закінчується на виїзді з райцентру (км 7+830 – км 16+830).

Наразі дорожня техніка працює у межах селища Шацьк, рухаючись у напрямку українсько-білоруського кордону. Проводять роботи з фрезерування зношеного дорожнього покриття, згодом тут буде влаштовано два шари асфальтобетонної суміші та проведено комплекс робіт з організації дорожнього руху.

Підрядник – ТОВ «ПБС».

Упродовж 2020-2021 років планують відремонтувати щонайменше 50 км автошляху Т-03-02 у Шацькому, Любомльському та Горохівському районах.

Читати також: 100 мільйонів євро – на прикордонну інфраструктуру. «Польський кредит» можуть розблокувати


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на розкопках знайшли вцілілу кахлю, яку датують ХVІ століттям
Наступна новина Біля Луцька затримали п'яного водія вантажівки, який заснув за кермом
Останні новини
Схожі новини