Лучанка виграла нагороду на міжнародному конкурсі за фото рідного міста

Лучанка виграла нагороду на міжнародному конкурсі за фото рідного міста
Фото Олександри Власюк (Фейсбук)

Лучанка Олександра Власюк отримала нагороду HONORABLE MENTIONS на міжнародному конкурсі мобільної фотографії MOBILE PHOTO AWARDS.

Світлину лучанки визнали найкращою в категорії «Ландшафт», розповіла вона на своїй сторінці у Фейсбуці.

На фото – краєвид на Луцьк із оглядового майданчика. 

«Минулого року журі відібрало переможців з майже 7000 поданих фотографій з більш ніж 65 країн світу. Цьогорічної статистики ще не було, поки лише оголосили переможців. Хотілось так багато написати, але, певно, всі слова вихлюпнулись разом зі слізьми та емоціями», – поділилась вона.

Довідково: Премія Mobile Photography Awards була заснована в 2011 році для того, щоб відзначити талант мобільних фотографів і художників. Нагорода Mobile Photography Awards включає 20 категорій фотографій, в тому числі фоторепортаж з власним призом в 500 доларів. Всі переможці категорії отримують призові пакети MPA і включаються в ексклюзивний тур по виставці MPA з додатковими можливостями для продажу творів образотворчого мистецтва.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьк водій «Жигулів» збив 19-річного хлопця
Наступна новина Мер Нововолинська з 20-річним стажем пояснив, чому потрібні премії в міськраді
Останні новини
Схожі новини