Мер Нововолинська з 20-річним стажем пояснив, чому потрібні премії в міськраді

Мер Нововолинська з 20-річним стажем пояснив, чому потрібні премії в міськраді
Віктор Сапожніков

Мер Нововолинська Віктор Сапожніков запевняє, що премії для працівників міських рад – необхідність. 

Про це він розповів у інтерв’ю «Волинській газеті»

«Якщо сьогодні сама система органів самоврядування тримається на їх працівниках, якщо ми хочемо, щоб молоді і талановиті люди прийшли сюди на роботу і залишилися, то потрібно зацікавлювати за хороші результати», – сказав Сапожніков. 

«У Нововолинську, як і скрізь, наприклад, треба чистити від снігу вулиці. Маємо два грейдери і… одного грейдериста. І коли його напарник переконує колегу, що, мовляв, навіщо працювати тут за 8 тис. грн, коли в Польщі можна отримати 28 тис. грн, то як вберегти цього працівника? Правильно, треба його заохочувати. І не тільки його і не лише тут: нагадую, що в Нововолинську найбільша в області середня заробітна платня!» – похвалився мер. 

Зазначимо, Сапожніков працює на посаді голови міської ради Нововолинська з1998 року. До цього два роки був виконувачем обов’язків мера. 

«Де на чолі міст не один термін працюють міські голови, там і система самоврядування ефективна та динамічна. У деяких ОТГ премії собі повстановлювали в розмірі навіть 200% посадових окладів!  Та я як міський голова можу розраховувати на премію від 60 до 80%, а там – 200», – сказав мільский голова Нововолинська. 

Нагадаємо, у Луцьку нещодавно розгорівся скандал через премії для працівників Луцькради. Тоді в.о.  міського голови Луцька Григорій Пустовіт сказав, що премії -  обов'язкова частина зарплати, а призначають їх для того, щоб вирівняти низькі посадові оклади. Він заявив, що в попередників премії були ще вищі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка виграла нагороду на міжнародному конкурсі за фото рідного міста
Наступна новина 25 матерів-героїнь з Волині отримали по 17 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини