Лучанка здобула гран-прі на конкурсі супермоделей в Греції. ФОТО

Лучанка здобула гран-прі на конкурсі супермоделей в Греції. ФОТО
Софія Юхимчук

Софія Юхимчук брала участь у конкурсі World Little Supermodel-2018.

Про це повідомляє видання Волинь-нова.

У модельній школі Софія Юхимчук, яка перейшла у 7 клас, займається трохи більше року. За цей час вже встигла взяти участь у кількох конкурсах і заявити про себе.

У вересні минулого року на фестивалі «Волинська княжна» Софія взяла гран-прі. І це був її перший здобуток в модельній кар’єрі. Затим спробувала себе в рекламі одягу та парасольок. А в листопаді минулого року Софію запросили на зйомки кліпу, які проходили у Тарканівському форті. На конкурсі «Міні-міс Волині» дівчинка також здобула гран-прі. Уже не раз як модель з’являлася на сторінках глянцевих журналів.

«Коли побачила себе в журналі, то дуже зраділа. Захотілося зробити більше. Дізналася, що буде конкурс у Греції і захотіла поборотися в ньому», – зізнається дівчинка.

Батьки підтримали Софію, на півострів Халкідіки дівчинка відправилася з мамою. У перший день конкурсантки представляли себе та свою країну і обмінювалися подарунками. Волинянка дарувала дівчатам печиво з написом «Україна», а членам журі – ляльки-мотанки з побажаннями.

«Я страшенно переживала, – каже мама Софії Наталя. – Бо представлення було в той же день, коли ми прибули в Грецію. Але Софія справилася з усім. І взагалі стала впевненішою в собі».

Щодня тривали репетиції. А потім ще й фестиваль «Сузір’я Еллади». На ньому юна лучанка виконала народний танець «Печене порося». Зазвичай, цей танок виконує група. Але Софія станцювала його сама за спеціальною постановкою. Додало впевненості те, що дівчинка займається у ансамблі народного танцю «Джерельце» при Луцькій ЗОШ №25.

Уже наступного дня був власне конкурс World Little Supermodel-2018, де Софія Юхимчук здобула гран-прі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни безкоштовно отримають вартісні «розхідники» для кардіохірургічних операцій
Наступна новина Волинські та рівненські «приватівці» увійшли до банківської «Ліги Чемпіонів»
Останні новини
Схожі новини