Волинянка розповіла про перші перемоги в конкурсі краси на Філіппінах

Волинянка розповіла про перші перемоги в конкурсі краси на Філіппінах

Володарка титулу «Міс Україна Земля 2019» Діана Шабас із Нововолинська, яка серед 89 дівчат з різних країн бере участь в конкурсі «Міс Земля-2019», розповіла про перші перемоги.

Дівчина повідомила, що отримала “золото” в конкурсі купальників, – пише БУГ.

Нагадаємо, волинянка розповіла, як готується до міжнародного конкурсу краси на Філіппінах

“Серед 29 дівчат моєї групи отримала золоту медаль в конкурсі  MissEarth “Swimsuit Competition” and Special Award winner of “Lazuli Resort Choice”. Перший конкурс “на ура”. Серед моїх конкуренток я виборола дві головні нагороди – тому вважаю, що це вдалий старт”, – написала Діана.

Дівчина розповіла, що попереду - конкурс національних костюмів, конкурс талантів, Resort wear, конкурс фігури та тіла, конкурс обличчя і характеру, конкурс вечірніх нарядів і основний конкурс «Ніч Коронації», який включає три виходи.

Діана перебуває на Філіппінах уже два тижні і щодня ділиться світлинами з конкурсу в соцмережах.

Учасниця розповіла, що основна місія конкурсу – це знайти дівчину, яка є найкращим втіленням краси, доброти і розуму як цілісний ідеал. Вона буде удостоєна не тільки міжнародного титулу й корони, а стане «офіційним Послом Миру від ООН» і цілий рік буде направляти усі свої сили задля покращення стану нашого світу.

“Щодня ми отримуємо величезну кількість інформації, відвідуємо екологічні семінари, тренінги, прес-конференції, еко-заходи. Була неймовірно рада вперше побувати в «Національному Департаменті Природних та Екологічних Ресурсів» Філіппін, де виступало безліч спікерів і науковців. А також ми створили особисту, акційну табличку, з якою на сцені висловили позицію на рахунок екології в наш час та збереження природи”, – зазначила Діана.

Також учасниці конкурсу організували прибирання місцевого пляжу.

“Два незабутні дні ми провели на невеличкому, але чарівному узбережжі Філіппін – Destino. Але все ж не заради відпочинку, а головною метою було залучити всіх бажаючих, незалежно від статусу, до очистки пляжу. Через сильну спеку, хоч і за досить короткий час, але нам вдалось зібрати десятки величезних мішків сміття (більшість з якого навіть не зрозуміло звідки там взялося)!” – додала претендентка.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flazuliresort%2Fvideos%2F401193850546057%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хоспіс переїхав. Як живеться тяжкохворим людям у новому приміщенні?
Наступна новина На Волині до кінця тижня затримається тепло
Останні новини
Схожі новини