Лучанка перемогла на конкурсі краси «Королева Євразії»

Лучанка перемогла на конкурсі краси «Королева Євразії»
Єлизавета Радзивилюк

24-річна лучанка Єлизавета Радзивилюк перемогла на конкурсі краси «Королева Євразії».

Про це дівчина розповіла 12 каналу.

Єлизавета зізнається, що вперше взяла участь у міжнародному конкурсі, хоча перший почесний титул отримала ще в юному віці – в дитинстві стала мініміс Волині.

«Я подала заявку на участь на офіційному сайті, який займається проведенням усіх міжнародних конкурсів – World beautiful Congress. Вони розглянули мою кандидатуру. Пізніше були кастинги. Мене відібрали серед сотні учасниць із різних країн. Я пройшла кілька етапів кастингу, серед яких – інтерв’ю. І після цих всіх етапів мені запропонували взяти участь», – ділиться дівчина.

«Конкурс – це не тільки вихід на сцену, інтерв’ю та дефіле. Судді дивляться, наскільки дівчина харизматична, чи вміє вести себе, наскільки комунікабельна і талановита. Судді звертали увагу на всі деталі повсякденного життя – навіть на те, чим харчується конкурсантка», – розповідає Єлизавета.

Після усіх випробувань судді вирішили віддати головну нагороду для волинянки.

«Якщо мені присвоїли найголовніший титул, значить, я гідно представила Україну на міжнародному рівні. Тепер мій I титул Grand Prix queen of Eurasia 2020 дає можливість співпрацювати з різними компаніями та брендами», – ділиться Єлизавета.

«Мій директор Олександр Юрчак – член ради директорів WBC, це мій куратор і представник, який мене веде під час всього процесу», – наголосила дівчина.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У четвер в Луцьку на Володимирській у частині будинків не буде тепла і гарячої води
Наступна новина Україна тільки на шляху до піку епідемії коронавірусу, – лікарка
Останні новини
Схожі новини