Лучанка змагається за участь у конкурсі «Міс Україна Всесвіт-2018»

Лучанка змагається за участь у конкурсі «Міс Україна Всесвіт-2018»

19-річна лучанка Владислава Путава бере участь у відборі на конкурс «Міс Україна Всесвіт».

Дівчина навчається в Луцькому національному політехнічному університеті та у модельному агентстві MZM models. Лучанка брала участь у конкурсах «Міс Принцеса України-2016», де виборола титул «Міс глядацьких симпатій», і «Королева України-2017», – пише Інформаційне агентство ВолиньPost.

За словами моделі, спочатку дівчата надсилали свої фотографії, аби взяти участь у конкурсі. Із 3000 на кастинг відібрали 100 красунь, а вже з цієї сотні нині обирають 22 учасниці «Міс Україна Всесвіт-2018».

«Поки йде відбір на «Міс Україна Всесвіт». Якщо займу перше місце в інтернет-голосуванні на конкурсі, тоді матиму право представляти Україну на конкурсі «Miss Queen International» у Китаї. Якщо ж виграю «Міс Україна Всесвіт», представлятиму країну на «Міс Всесвіт», – розповіла Владислава Путава.

Проголосувати за лучанку можна буде з 5 червня до 20 липня за посиланням: https://inrating.top/%E2%80%A6/%E2%80%A6/miss_inrating_ukraine_universe_2018


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині служитель Феміди постане перед судом
Наступна новина На Волині літня жінка ледве не спалила квартиру
Останні новини
Схожі новини