У Луцьку оголосили конкурс з визначення перевізника на маршрут №5 «Вересневе – Окружна»

У Луцьку оголосили конкурс з визначення перевізника на маршрут №5 «Вересневе – Окружна»

У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті №5 “Вересневе – Окружна”.

Про це повідомили на сайті міськради. 

Основною вимогою для участі у конкурсі є наявність автобусів з екологічними показниками Євро-5 пасажиромісткістю 38–55 місць.

Вказаний маршрут з'єднає мікрорайон Вересневе з обласним онкологічним диспансером, навчальними закладами (Луцьке ВПУ будівництва та архітектури та навчально лабораторний корпус № 2 ЛНТУ) на вул. Потебні, проспектом Волі, на якому також знаходяться освітні та лікувальні заклади, з вулицею Рівненською, де знаходяться такі великі підприємства як Луцький автомобільний завод, "Луцькпластмас", Модерн-Експо та ряд інших підприємств і організацій.

Такий маршрут надасть можливість без пересадок доїхати до ТЦ“Епіцентр” мешканцям мікрорайону Вересневе, вулиць Львівської, Потебні, проспекту Волі та частини вулиці Рівненської.

Окрім того, на сьогодні відсутнє пряме автобусне сполучення від Модерн-Експо до проспекту Волі. Курсує лише один тролейбус № 3 “Ковельська — Гаразджа” з інтервалом 1,5 години.

Графік проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №5 “Вересневе – Окружна”: основний термін подання документів 05.07.2023 до 11.00. Дата проведення конкурсу 08.08.2023.

Термін дії договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом становить п’ять років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина П'яна суперечка: волинянин жорстоко побив односельця
Наступна новина Розповіли про стан постраждалих в аварії за участі автобуса й вантажівки у Копачівці
Останні новини
Схожі новини