Лучанку підозрюють у торгівлі гуманітарною допомогою

Лучанку підозрюють у торгівлі гуманітарною допомогою

За процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури жительці обласного центру Волині повідомили про підозру в незаконній реалізації гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

За даними слідства, підозрювана продала 44 бронежилети вартістю понад 530 тисяч гривень, які були укомплектовані бронепластинами, виготовленими із металу, ввезеного на територію України як гуманітарна допомога.

Триває досудове розслідування. Вирішують питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Правоохоронці перевіряють також діяльність інших осіб, причетних до незаконних дій.

Читайте також: На Волині адвокат брав хабар за сприяння в перевезенні чоловіків за кордон

Дії громадянки викрили за оперативного супроводу працівників Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Національної поліції України.

Довідково: згідно із санкцією ч. 3 ст. 201-2 КК України продаж товарів (предметів) гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану карається позбавленням волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Читайте також: Ковельчанин отримав рік умовно за продаж автівок для армії


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В квартирах буде +18. Що лучанам треба знати про новий опалювальний сезон
Наступна новина Як Нововолинськ готується до опалювального сезону
Останні новини
Схожі новини