Луценко представив нового прокурора Волині

Луценко представив нового прокурора Волині

У Луцьку представили нового прокурора Волинської області.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко прибув на Волинь, аби офіційно призначити нового очільника прокуратури області. 

Зокрема, віднині очолювати прокуратуру Волині буде Віктор Швидкий.

Ажіотаж навколо призначення головного прокурора області тривав вже не перший день, адже всі очікували на приїзд Юрія Луценка. Зрештою, представлення відбулось у тісному колі представників прокуратури без запрошення ЗМІ.

Нагадаємо, Віктор Швидкий донині працював першим заступником прокурора області.

Довідково

Швидкий Віктор Васильович народився 1 січня 1956 року в с. Миколаївка Широківського району Дніпропетровської області. Вищу юридичну освіту здобув в Одеській  державній юридичній академії.

У правоохоронних органах – із жовтня 1981 року. Працював на різних посадах, у тому числі керівних, в УМВС України у  Дніпропетровській та Закарпатській областях. Із серпня 2005 по січень 2007 року та з грудня 2007 по березень 2010 року – начальник УМВС України у Волинській області.

Із липня по грудень 2007 року – тимчасово виконуючий обов’язки заступника голови Волинської обласної державної адміністрації. На посаду першого заступника прокурора Волинської області призначений 12 серпня 2016 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі через жалобу скасували концерти до Дня Незалежності
Наступна новина У Луцьку зустріли загиблого на Донбасі волинянина. ФОТО
Останні новини
Схожі новини