Луценко: Савченко готувала теракт у Раді

Луценко: Савченко готувала теракт у Раді

Генпрокурор Юрій Луценко переконував парламентарів ухвалити його законопроект про негайне припинення дії закордонних паспортів народного депутата після подання про його арешт.

Про це інформує UA1.com.ua

«Надія Савченко, народний депутат України, особисто планувала, особисто вербувала, особисто давала вказівки про те, як провести терористичний акт тут, в цьому залі, знищивши бойовими гранатами дві ложі: урядову і посадову, мінометами обрушивши купол Верховної Ради і автоматами добиваючи тих, хто виживе», – сказав Луценко. 

 
Луценко: Савченко готувала теракт у Раді

"Надія Савченко, народний депутат України, особисто планувала, особисто вербувала, особисто давала вказівки про те, як провести терористичний акт тут, в цьому залі, знищивши бойовими гранатами дві ложі: урядову і посадову, мінометами обрушивши купол Верховної Ради і автоматами добиваючи тих, хто виживе", – генпрокурор Юрій Луценко переконує парламентарів ухвалити його законопроект про негайне припинення дії закордонних паспортів народного депутата після подання про його арешт.

Posted by UA1.com.ua on Thursday, 15 March 2018

Читати також: Розстріли Майдану: Савченко розповіла, як Парубій заводив снайперів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПриватБанк не розігрує гроші в Instagram
Наступна новина У Шацькому районі знайшли гроші на компенсацію за перевезення пільговиків
Останні новини
Схожі новини