Розстріли Майдану: Савченко розповіла, як Парубій заводив снайперів

Розстріли Майдану: Савченко розповіла, як Парубій заводив снайперів

Позафракційний депутат Надія Савченко, що прийшла сьогодні, 15 березня, на допит у справі Сергія Рубана, заявила, що бачила, як під час Революції Гідності Андрій Парубій особисто заводив снайперів в готель "Україна".

Про це Савченко заявила журналістам під час брифінгу, – пише Znaj.ua

"Горбатюку не дають працювати. Особисто я давала йому свідчення про те, що Луценко з трибуни закликав до того, щоб знести владу, і обіцяв людям, що буде на Майдані зброя.

Я говорила, що бачила, як під'їжджала синя машина, мікроавтобус, як з неї виходи люди зі зброєю. Я говорила, хто ці люди. Ці люди в парламенті. Я бачила, як Парубій заводив снайперів в готель "Україна", - заявила нардеп.

Вона також звинуватила владу в тому, що з їх легкої руки найкращі з майданівців відправлялися на Донбас нібито в якості добровольців. 

"Я ставила Луценку питання по Іловайському котлу, по Дебальцевському котлу, по Саур-Могилі, по всіх тих котлах, які не розкриті, хто віддавав накази, чому людей заводили в котли, чому знищували, чому найкращих людей з Майдану добровольцями з Майдану погнали на фронт, щоб вони там вмирали? Після цих злочинів, які тривають вже 5-й рік, влада не перестає працювати на Росію", - підкреслила скандальний депутат.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Бандерштаті-2018 виступить «Друга ріка»
Наступна новина Волинянина, якого підозрюють у крадіжці, розшукує поліція
Останні новини
Схожі новини