Вивезення сміття і прибирання вулиць у Володимирі – під загрозою

Вивезення сміття і прибирання вулиць у Володимирі – під загрозою
Джерело фото: Zaxid.net

Діяльність комунального підприємства «Полігон», що відповідає у Володимирі-Волинському за вивезення сміття та прибирання вулиць міста, може припинити свою роботу. 

Про це директор Володимир-Волинського комунального підприємства Олександр Козичко 30-го жовтня повідомив, що діяльність «Полігону» на межі зупинки. Причиною цього є зростання цін на пальне, – пише Буг

«Ми вже вибираємо все пальне, що можемо. Ще трохи так пробудемо і змушені будемо зупинити роботу. Сьогодні соляра по 32…» – заявив Козичко.

Міський голова Петро Саганюк пояснив, що на початку року підприємство «Полігон» заклало тариф на дизельне пальне близько 20 гривень, але після різкого зростання ціни опинилося в скрутному становищі.

«Вони зараз заправляються під чесне слово. Буде засідання бюджетної комісії, де розглянуть питання, щоб допомогти підприємству. Їм необхідно зараз виділити близько 190 тисяч гривень. На засіданні сесії 9-го листопада, сподіваюся, депутатський корпус підтримає це рішення», – прокоментував мер Володимира-Волинського.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк на тролейбуси візьме кредит на майже 5 мільйонів євро
Наступна новина У Нововолинську шахтарі мітингують під міськрадою і погрожують іти на Київ. ФОТО
Останні новини
Схожі новини