Луцьк потребує виборів міського голови, - Гузь

Луцьк потребує виборів міського голови, - Гузь

Верховна Рада України  знову "відфутболює" рішення про призначення проведення виборів Луцького міського голови.  Про це написав народний депутат Ігор Гузь на своїй сторінці.

"Вирішення політичної кризи у Луцьку одне - це проведення виборів міського голови та депутатського корпусу. І, тоді, всі крапки над «і» будуть розставлені!

Вимагаю у Петра Порошенка дати команду для фракції БПП не ставити палки в колеса, і підтримати рішення про позачергові вибори у Луцьку на початку липня цього року!", - звернувся він з трибуни парламенту, апелюючи до керівництва держави.

Український парламент, на жаль, вже більше року не може прийняти рішення щодо проведення виборів Луцького міського голови.

 

 

 

Вирішення політичної кризи у Луцьку одне - це проведення виборів міського голови та депутатського корпусу. І, тоді, всі крапки над «і» будуть розставлені! Вимагаю у Петра Порошенка дати команду для фракції БПП не ставити палки в колеса, і підтримати рішення про позачергові вибори у Луцьку на початку липня цього року!

Posted by Ігор Гузь on Tuesday, 15 May 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голова Волинської ОДА передав «цифрову» валізу луцькому ЦНАПу
Наступна новина У Ковелі знайшли юнака, якого шукали понад добу: подробиці
Останні новини
Схожі новини