Луцьк стане комфортним для кожного

Луцьк стане комфортним для кожного
джерело фото: Волинь24

26 липня о 17:00 у приміщенні Молодіжного центру Волині (вул. Градний Узвіз, 5) відбудеться зустріч із експертами ГО «Гармонія», які розкажуть про те, яким має бути доступне та комфортне місто.

Про це повідомляють організатори заходу. 

Вінницький міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» є закладом денного перебування дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Під час заходу учасників ознайомлять з основними вимогами щодо інклюзивності міста та громадських просторів. Також представники громадської організації проведуть експертизу, наскільки Молодіжний центр Волині є інклюзивним, та дадуть рекомендації щодо можливого покращення його стану.

Нагадаємо, що інклюзія – це процес збільшення залучення всіх громадян у суспільство. Інклюзія сприяється на ідеї, що життя та побут людей із обмеженими можливостями мають бути якомога більше наближені до умов і стилю життя усієї громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Укртелеком» хоче підвищити плату за телефон
Наступна новина У Луцьку хочуть відремонтувати обсерваторію. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини