«Укртелеком» хоче підвищити плату за телефон

«Укртелеком» хоче підвищити плату за телефон
джерело фото: delo.ua

ПАТ «Укртелеком» звернулося до Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), з проханням про підвищення тарифів на фіксовану телефонію.

Про це заявив речник компанії Михайло Шуранов, – пише ТСН із посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми звернулися до регулятора з проханням розглянути підвищення граничних тарифів. Йдеться про осінь, приблизно листопад. У нас зростають витрати, відповідно є передумови для підвищення», – розповів він.

За словами Шуранова, оператор почав просити в регулятора підвищення граничних тарифів на фіксовану телефонію на 14% з 1 листопада 2018 року і ще на 10% з січня 2019-го через зростання собівартості зв'язку в сільській місцевості.

Також представник компанії зазначив, що йдеться про підвищення абонплати за все на декілька гривень, а нині найдорожчий пакет «Укртелекому» коштує приблизно 73 грн.

Нагадаємо, «Укртелеком» від травня підвищив абонентську плату за проводове радіо. Від 1 серпня цього року компанія припинить ремонтувати і технічно обслуговувати приймачі ефірного радіомовлення, а також забезпечувати синхронний переклад і озвучування в приміщенні і на відкритому просторі за заявою споживача.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Стан контрольований», – посадовець про підмор бджіл на Волині
Наступна новина Луцьк стане комфортним для кожного
Останні новини
Схожі новини