Луцьк відвідали гості з Південної Кореї

Луцьк відвідали гості з Південної Кореї

Сьогодні, 13 квітня, до Луцька завітали  професор, ректор Всеукраїнської філії міжнародного інституту розвитку інтелекту «International Mind Education Institute» (Республіка Корея) Парк Сунг Су та студенти з Південної Кореї.

Про це пише Вісник+К.

Парк Сунг Су уже тривалий час живе і працює в Україні. Тут здобули вищу освіту два його сини. Наша країна йому подобається і дуже неприємно бачити конфлікт на Сході. Це дещо нагадує Корею, яку розділили на дві частини.

Також він зауважив, що в Україні читає лекції для студентів, проводить тренінги та семінари. За його словами, багато корейських компаній досягли успіху, адже постійно навчали своїх працівників кращих практик. Нині їхня продукція конкурентна у світі. Парк Сунг Су зазначив, що Республіка Корея не має покладів нафти, але є шостою країною у світі за переробкою та експортом нафтопродуктів.

Корейський професор прочитав  лекцію у Луцькому національному технічному університеті у рамках Дня корейської культури за участі волонтерів із Республіки Корея. Подія спрямована на культурний розвиток молоді міста, а також налагодження міжнародних зв'язків для проведення майбутніх спільних проектів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Допит Савченко на поліграфі перервали, - сестра
Наступна новина Мінфін озвучив розмір виплат за зовнішніми боргами України
Останні новини
Схожі новини