Луцька фірма перебудує рівненський ЦУМ. Показали проект

Луцька фірма перебудує рівненський ЦУМ. Показали проект

Рівненський універмаг, який викупила луцька фірма «Спектр Центр», перебудують.

Оновлений ЦУМ змінить інтер’єр, стане просторішим і світлішим, пише РадіоТрек.

Планують встановити ескалатори та травалатор (рухома доріжка без сходинок – ред.). Загальна площа приміщень реконструкції – понад 6 000 квадратних метрів.

Нові власники кажуть, що на нижніх поверхах буде продуктовий супермаркет, магазини косметики, ювелірних прикрас, канцтоварів, мобільних телефонів, аптека, а на 4 та 5 поверхах – офісні приміщення.

Відкриття заплановане на 24 серпня.

Луцьке ТзОВ «Спектр Центр» зареєстроване у Луцьку 19 грудня 2015 року (провулок Макарова, будинок 5). Серед засновників цієї фірми – ряд юридичних осіб, власником яких частково є луцький бізнесмен Сергій Голіков. Його пов’язують із мережею супермаркетів «Колібріс» (ЗАТ «Агроконтракт»), які свого часу були популярними у Луцьку, а також – із житловим комплексом «Яровиця».

Раніше у ЗМІ писали, що ТзОВ «Спектр Центр» використовувало без правовстановлюючих документів комунальну ділянку на Привокзальній, 12 у Луцьку. Підприємство користувалося земельною ділянкою з 1 січня 2016 року до 31 грудня 2016 року та з 1 січня 2017 року до 31 жовтня 2017 року, не уклавши договори оренди землі та не сплачуючи орендну плату.  Збиток сягнув – 1,201 мільйона гривень.

Забудовник обіцяв на цій території побудувати дитсадок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто з волинян проходить праймеріз у партії Порошенка
Наступна новина Обираємо героя травня на «Першому»
Останні новини
Схожі новини