Обираємо героя травня на «Першому»

Обираємо героя травня на «Першому»

«Перший» розповідає про успішних і непересічних людей. Зі сторінок видання читачі дізнаються про волинських спорстменів, бізнесменів, волонтерів, митців… Їхні долі, шлях успіху, рецепти перемог не залишають байдужими.

Редакція нашого видання підсумовує прожитий місяць, нагадуючи про тих героїв наших публікацій, які викликали у читачів найбільний інтерес.

Нижче – перелік людей, про яких «Перший» писав у травні. Хто вам найбільше запам’ятався? Чиї думки і розповіді вразили вас найбільше? 

Голосуємо! Людина, за яку найбільше проголосує людей, отримає звання «Герой місяця на Першому».

Голосування відбуватиметься на сторінці у Фейсбуці за цим посиланням. Для цього необхідно вказати прізвище обраного вами героя у коментарях. Зараховуються тільки коментарі під оригінальним дописом. Коментарі під репостами допису на інших сторінках та в особисті повідомлення сторінки «Першого» враховуватись не будуть!

Претенденти на звання героя травня

№ 1 – миротворець Дмитро Коров’ячук

Дмитро працює у Малі – країні на півночі Африки, яка входить у топ 25 найбідніших країн світу. Туристам не радять туди їхати через військові операції та можливі викрадення людей.

Команда Дмитра має контракт з компанією, яка працює з миротворчою місією ООН та займається розмінуванням територій, він же – парамедик. 

Рятує місцевих людей у критичних станах. 

Дмитро каже, що має два життя, бо два місяці перебуває у небезпечній Африці, а місяць – у спокійному Ковелі.

Раніше Дмитро був у команді, що охороняла судна, які долали зони підвищеного ризику – де можливі напади піратів. Завдяки цій роботі побував у 29 країнах світу і зрозумів, що в Україні найкраще.

Більше тут: Малярія, війна і піщані бурі: миротворець з Волині рятує людей в Африці


№ 2 – чиновниця Катерина Теліпська 

Це очільниця управління туризму та промоції Луцька. Дбає про те, аби місто ставало приємним відкриттям для туристів і їх потік збільшувався. 

Завдяки їй у Луцьку відбуваються різні заходи, цікаві і для місцевих жителів, і для не місцевих.

Більше тут: «У Луцьку тебе не затопче натовп туристів. І це перевага нашого міста», – Катерина Теліпська


№ 3 – студенти-рятівники Саша Багнюк, Віталій Ходаковський, Віктор Гомон та Ігор Подоба

Усі вони вчаться у Ківерцівському медколеджі. Зірки так склалися, що всі вони о 7:50 8-го травня опинилися в одному вагоні їхнього «студентського дизеля». У цей час одному пасажиру стало зле. У нього стався серцевий напад. 

Пульс у чоловіка не прослуховувався, дихання не було, тож хлопці поклали чоловіка на підлогу і взялись реанімовувати. По черзі робили непрямий масаж серця. Один тримав голову, другий перевіряв дихання, третій – пульс. Четвертий викликав швидку та побіг до машиніста, аби той зупинив потяг. 

Більше тут: Студенти, які врятували чоловіка у дизелі. Ми познайомилися з ними 


№ 4 – бізнес-леді Ірина Пасічник

Ірина Пасічник – не модель, але її часто можна побачити на сторінках глянцевих журналів. Вона – «обличчя» луцького магазину мережі «ANDRE TAN». 

Ось уже 5 років є директоркою магазину. Популяризує цей бренд на Волині, адже купляти дизайнерський одяг приїжджають модниці з різних міст області.

Ще 5 років тому Ірина сумнівалася: відкривати магазин чи ні. Бо ж почалась війна, та й вона була вагітною другою дитиною. Але зараз переконана: одяг від Андре Тана приніс їй удачу та допоміг реалізуватися.

Більше тут: Одяг від Андре Тана приніс удачу. Історія успіху Ірини Пасічник


№ 5 – адвокат Андрій Осіпов 

Приїхав у Луцьк у 1997 р. вступати на юридичний факультет СНУ.  Юнак із селища Зеленоборськ Совєтського району Тюменської області зовсім не знав української. Зізнається: вдосконалював українську за віршами… Ліни Костенко. І легко розказує їх напам’ять. 

Після закінчення вузу Осіпов швидко став успішним адвокатом. Відомий лучанам і як активний депутат Луцької міської ради (з 2010 до 2015 років), до якої був обраний від партії «Батьківщина». Згодом залишив батьківщинівську команду і очолив тоді опозиційну депгрупу «Новий Луцьк».

Пізніше Осіпов став співзасновником громадсько-політичного руху «Сила людей», а з 2014 – і членом однойменної партії. З 2016-го Андрій Осіпов – виконавчий директор і адвокат у Правовій групі «Смарт Солюшнз». А згодом і дотепер – голова правління ПАТ «Одеська кіностудія».

Більше тут: «У Луцьку в мене досі є багато «друзів в лапках». Андрій Осіпов. РОЗМОВА В КНИГАРНІ


Голосування триватиме протягом тижня. Результати будуть відомі 11 червня. Проголосувати можна ТУТ. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька фірма перебудує рівненський ЦУМ. Показали проект
Наступна новина Завершують ремонтувати бібліотеку-студію у Луцьку. Такої в Україні поки немає
Останні новини
Схожі новини