Луцька фірма викупила ЦУМ у Рівному

Луцька фірма викупила ЦУМ у Рівному
ЦУМ у Рівному

Луцьке підприємство купило приміщення ЦУМу в Рівному.

Йдеться про ТзОВ «Спектр Центр», пише «Конкурент» .

ПРо те, що рівненський ЦУМ продали, стало відомо ще у жовтні 2018 року.

За інформацією, Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Міністерства юстиції, новим власником рівненського ЦУМу стало ТзОВ «Спектр Центр».

ТзОВ «Спектр Центр» зареєстроване у Луцьку 19 грудня 2015 року (провулок Макарова, будинок 5). Засновники: ТзОВ «Діамант центр» (Луцьк) та ПАТ «Компанія управління активами «Карпати-інвест» (Львів). Розмір статутного капіталу 500 000 грн. Керівник – Мирончук Олександр Васильович.

У ЦУМі планують реконструкцію. 

Щодо власника, то раніше у ЗМІ писали, що ТзОВ «Спектр Центр» використовувало без правовстановлюючих документів комунальну ділянку на Привокзальній, 12 у Луцьку. Підприємство користувалося земельною ділянкою з 1 січня 2016 року до 31 грудня 2016 року та з 1 січня 2017 року до 31 жовтня 2017 року, не уклавши договори оренди землі та не сплачуючи орендну плату.  Збиток сягнув – 1,201 мільйона гривень.

Забудовник обіцяв на цій території побудувати дитсадок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми називаємо її мамонтеням»: у луцькому зоопарку оселилась шотландська корова
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 30 травня. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини