Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 30 травня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 30 травня. ФОТО. ВІДЕО
Жінка провалилася у люк і загинула

У каналізаційній ямі знайшли тіло жінки. Лучанин повбивав цуценят металевою палицею. Рецидивіст серед білого дня пограбував чоловіка… Про ці та інші пригоди – у сьогоднішній добірці.

Жінка загинула, провалившись у каналізаційний люк

У Володимирі-Волинському на вулиці Генерала Шухевича у відкритий каналізаційний люк впала 52-річна місцева жителька та загинула. Жінка провалилася у каналізаційний резервуар, який був прикритий тирсоплитою. Тіло направили на судово-медичну експертизу для остаточного встановлення часу та причини смерті. За інсайдерською інформацією, тіло пролежало у ямі близько двох тижнів.

Авто викрали неповнолітні

У Рожищі на вулиці Жуковського викрали автомобіль ВАЗ 2107. Поліцейські встановили місцезнаходження транспортного засобу, а згодом встановили й осіб, причетних до злочину. Ними виявилися двоє неповнолітніх місцевих жителів та 19-річний житель Горохова. Викрадений автомобіль поліція вилучила та повернула власнику.

 

Повбивав цуценят металевою палицею

На вулиці Наливайка в Луцьку 57-річний місцевий мешканець металевою палицею завдав декілька смертельних ударів двом цуценятам. Від отриманих травм тварини загинули, їх вилучили. За цим фактом відомості слідчі уже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Мова йде про жорстоке поводження з тваринами. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

 

Нелюд кривенчук ігор адамович, вул.Наливайка до смермерті забив місячних цуценят в гаражному коопеиативі до якого ніяктх відносин немав.Відкрито кримінальне провадження.

Posted by Тетяна Середа on Thursday, 30 May 2019

19-річного грабіжника-рецидивіста взяли під варту

Двічі судимого 19-річного лучанина, який пограбував юнака, взяли під варту. Удень 25 травня 2019 року нетверезий молодик у недобудованому будинку на вулиці Івана Франка у Луцьку вдарив кілька разів в обличчя 18-річного хлопця й, коли той впав, забрав у нього з кишені штанів 600 грн та ключі від квартири. Попри молодий вік, зловмисник уже був неодноразово судимий, у тому числі за крадіжки та розбій, і лише у березні цього року звільнився із місць позбавлення волі. 

Убивцю молодого волинянина відправили у СІЗО

Відбувся суд над підозрюваним у вбивстві Артема Іуса – сина локачинського селищного голови з Волині Богдана Іуса. Про це повідомив Олександр Барабошко. На опублікованому відео один із підозрюваних у жахливому нападі на Артема – Андрій Дудка. У суді хлопець розповів, що не переховувався на Волині, оскільки перебував тут на школі вишколу, де проводились навчання під егідою патріотично-національого виховання, де він виконував функції інструктора. «Я не хотів умисно нанести йому смертельні поранення. Це була самооборона. Адже, на мою думку, тоді мені була загроза мого життя і здоров'я. Оскільки потерпілий на мене напав, я був у шоковому стані. Бив він лише в голову. У мене були побоювання, що після цього інциденту я залишусь інвалідом або помру. Наносив я удари, і це доведено, що не смертельні, лише в зону сідниць та стегна, щоб не пошкодити життєво важливі органи. І лише з цілюю самозахисту, аби вийти з цієї ситуації», – розповів Андрій Дудка. Його відправили в СІЗО без права застави. 

Нагадаємо, на початку квітня стало відомо, що на Артема Іуса напали та жорстоко познущались – хлопцю завдали 13 ножових поранень. Він помер у лікарні.

 

На відео один із вбивця Артема — Андрій Дудка. Про такий факт мав би сказати суд, але на відео Дудка фактично зізнається в скоєному. Розповідає, що для самооборони наносив удар за ударом ножем. Сьогодні на лаві підсудних Дудка сам, хоча в той вечір він був разом зі своми «побратимами». Люди, які тренувалися в залах та на патріотичних вишколах, кількох защихалися від одного Артема ножами. Хоча людьми їх називати напевно перебільшення. Ховався Дудка у волинських лісах, розповідає, що був на вишколі без зв’язку. Дудка член ВГО «Сокіл», в той вечір з ними були і інші «побратими» з цієї організації. Все вішають на Дудку, інший учасник рапотово став свідком. Дукую всім хто поширив мою публікацію. Суспільний резонанс, присутність студентів та небайдужих на суді сьогодні допомогла. Дудку відправили в СІЗО без права застави. Винні в цій справі будуть покарані! Звертаюся до керівників організації членами якої були Дудка та інші вбивці — у вас ще є шанс хоч мінімально зберегти обличчя, не пізно сприяти слідству та закону. Відмазати нікого не вийде! Те що в Дудки батько працював в правоохоронних органах чи будь-які патріотичні заслуги, навіть якщо вони були, не є індульгенцією. Прохання поширити це відео також!

Posted by Александр Барабошко on Thursday, 30 May 2019

Побив сусіда палицею

Під час словесного конфлікту двох сусідів у Володимирі-Волинському один ударив іншого у плече палкою із цвяхом. Постраждалий 40-річний володимирчанин повідомив, що 27 травня на межі своєї земельної ділянки посварився із сусідом. У результаті конфлікту 34-річний чоловік вдарив його палкою із цвяхом на кінці. У результаті удару чоловік отримав травму, тож звернувся по медичну допомогу.

Затримали понад 300 кілограмів контрабандного сиру

У пункті пропуску «Устилуг» прикордонники з митниками виявили партію сиру, який контрабандою перевозили у рейсовому автобусі. Пасажирський автобус «Мерседес» прямував із польського Холма до Володимира-Волинського. Під час перевірки спільна оглядова група виявила приховані під декоративною обшивкою салону автобуса та у його вентиляційних каналах понад 330 кілограмів сиру. Контрабандний продукт та автобус української реєстрації загальною вартістю майже 280 тисяч гривень вилучили співробітники ДФС.

Водій влетів у яму – і побив авто

У Луцьку водій «Ауді», рухаючись вулицею В’ячеслава Чорновола у вечірню пору, влетів у яму. У результаті пробив дві шини, пошкодив піддон автомата та гідравлічну систему. Інцидент трапився 21 травня близько 22:00. На ремонт авто лучанин витратив понад 300 доларів. Пошкодження він зафіксував на фото та відео. Комунальникам та дорожнім службам водій автомобіля передав «привіт».

На кордоні виявили рекордну кількість бурштину

Понад 400 кг бурштину виявили на прикордонному переході в Дорогуську. Це найбільша контрабанда бурштину на польському кордоні за останні кілька років. Ринкова вартість товару може досягати 8 мільйонів злотих. Про це повідомляє Палата фіскальної адміністрації в Любліні. У вантажівці між мішками з легально ввезеними товарами в напівпричепі були заховані сумки з бурштином. Правоохоронці виявили в них 400,45 кг бурштину, який намагалися контрабандою ввезти до Польщі без сплати податків. Це були камені різних розмірів, необроблені та попередньо оброблені. Серед них – досить рідкісні екземпляри. Водій – громадянин України – не зізнався в спробі контрабанди бурштину. Він стверджував, що нічого не знав про нелегальний вантаж.

Підготовлено за матеріалами видань ІА ВолиньPost, ІА Волинські Новини, БУГ, Волинь24, ІА Конкурент, прес-служб ГУ Нацполіції України у Волинській області, прокуратури Волинської області, Держприкордонслужби України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька фірма викупила ЦУМ у Рівному
Наступна новина Не просто ярмарка: у Луцьку в парку допомагатимуть дитячому центру іпотерапії
Останні новини
Схожі новини