Погане самопочуття у відвідувачів ЦУМу міг викликати антисептик – ДСНС

Погане самопочуття у відвідувачів ЦУМу міг викликати антисептик – ДСНС
Фото «Суспільного»

Погане самочуття у відвідувачів ЦУМу могла викликати дезинфікуюча речовина, якою обробляють поверхні, а саме її збільшена концентрація.

Про це розповів речник Держслужби з надзвичайних ситуацій області Володимир Нестеров.

Нагадаємо, у четвер, 31-го березня, близько 18:00 ЗМІ та поліція повідомили про те, що з луцького ЦУМу евакуювали продавців та відвідувачів. Зазначалось, що у приміщенні на другому та третьому поверхах людям стало зле.

За словами Володимира Нестерова, за попередніми висновками фахівців, ймовірно, погане самопочуття у відвідувачів ЦУМу могла спровокувати дезифікуюча речовина, якою обробляють поверхні, а саме її збільшена концентрація (причина цього з'ясовується).

«Адміністрація закладу вчинила правильно - одразу організувала провітрювання будівлі та евакуацію відвідувачів і продавців. Повідомлення до служби 101 надішло о 16:59. Рятувальники прибули о 17:12, провели замір щодо наявності небезпечних хімічних речовин. На 18:30 концентрація речовини суттєво зменшилась, загрози людям немає», - повідомив Володимир Нестеров.

Уранці, 1-го квітня, проведуть додатковий замір. На місці події працювали шестеро рятувальників, одна одиниця техніки ДСНС, а також фахівці Волинського обласного лабораторного центру.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку поліція затримала групу наркоділків. Вони виготовляли та продавали амфетамін
Наступна новина «Він шле фото трупів. Я ставлю сердечка». Волонтерка Оля Валянік
Останні новини
Схожі новини