Повідомили, коли в Луцьку розпочнеться опалювальний сезон

Повідомили, коли в Луцьку розпочнеться опалювальний сезон

На території Луцької громади готуються до початку опалювального сезону. Його планують розпочати за середньодобової плюсової температури 8 градусів, яка триматиметься протягом трьох діб.

Про це пише Волинська служба новин.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Луцької міськради 12 жовтня.

ДКП «Луцьктепло» аргументує початок запуск тепла саме за таких умов у зв’язку з наближенням похолодання згідно з прогнозом погоди Гідрометцентру. Це необхідно для забезпечення комфортних умов проживання для жителів громади, запобіганню скарг та зважаючи на  епідеміологічний стан у місті.

Першочергово теплом забезпечать дитячі, лікувальні та навчальні заклади.

Читайте також: Чи витримає електропроводка у будинках Луцька ймовірні навантаження взимку

За словами Луцького міського голови Ігоря Поліщука, цьогоріч опалювальний сезон розпочнеться пізніше 15 жовтня через теплу погоду.

«Це і добре, бо є можливість зекономити. Також, зважаючи на досвід минулого року, хочу наголосити, аби створили максимальну кількість бригад для усунення несправностей на теплотрасах, які виникатимуть не дивлячись на модернізацію та ремонти. Пориви будуть, але наше завдання максимально швидко їх усунути, аби люди не сиділи в холоді», – сказав Ігор Поліщук.

Очільник «Луцьктепла» Іван Скорупський зазначив, що наразі підприємство забезпечене необхідними матеріалами, аби якісно та швидко усувати проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В квартирах буде +18. Що лучанам треба знати про новий опалювальний сезон


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дизайн двокімнатної квартири швидко та якісно
Наступна новина На луцьких вулицях змінять нумерацію будинків
Останні новини
Схожі новини