Луцька школа відзначила 25-літній ювілей. ФОТО

Луцька школа відзначила 25-літній ювілей. ФОТО

У Луцьку навчально-виховний комплекс № 26 відсвяткував своє 25-ліття.

НВК № 26  став першим збудованим навчальним закладом за часів Незалежності України у Луцьку, – повідомляють на сайті Луцькради.

Сьогодні у Палаці культури міста Луцька відбулися урочистості з нагоди 25-ліття НВК № 26. На захід завітали педагоги, учні та їхні батьки, випускники, ветерани педагогічної праці.

Привітати колектив навчального закладу з ювілеєм завітали секретар Луцькою міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

Директор НВК № 26 Іван Леуш пригадав історію становлення школи. Він відзначив високий рівень педагогічного колективу. За його словами, зі стін школи вийшов не один випускник, який прославляє наше місто, область, Україну. Також він подякував першому директору школи Дмитру Гнатюку, який сформував педагогічний колектив школи.

Потому, Григорій Пустовіт вручив ряд нагород. Так, за сумлінну працю, високий професіоналізм, ефективне використання інноваційних підходів до організації освітнього процесу, а також з нагоди 25-річчя з дня відкриття комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс №26 Луцької міської ради Волинської області» вручив Подяки міського голови.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сьогодні в Луцьку офіційно відкриють «Mojo disco & karaoke»
Наступна новина Польська церква заборонила священикам спілкуватись з представниками УПЦ КП та УАПЦ
Останні новини
Схожі новини