Луцька телеведуча Галина Падалко стала обличчям відомої компанії. ФОТО

Луцька телеведуча Галина Падалко стала обличчям відомої компанії. ФОТО
Галина Падалко (світлина з рекламної фотосесії для «ВАШ Ювелір»)

Луцька телеведуча Галина Падалко стала обличчям компанії «ВАШ Ювелір».

Як розповіла ведуча у коментарі «Першому», вона вже знялася у фотосесії і відеоролику. Ці матеріали будуть використовуватися у рекламних кампаніях «ВАШ Ювелір».

Дві фото з цієї фотосесії Галина Падалко оприлюднила в інтернеті.

«Я була заочно знайома з власниками бренду. Кілька місяців тому вони запропонували мені стати обличчям їхньої компанії. Ми зустрілися, поговорили і зрозуміли, що багато в чому –  «на одній хвилі» - розповіла Галина Падалко.

«Надійна репутація та якість виробів цієї компанії стали для мене вирішальними факторами – я погодилася» - пояснила ведуча.

Галина Падалко вважає, що її участь у рекламних кампаніях ювелірного бренду вплине позитивно на кар’єру телеведучої. «Свідомі люди повинні рекламувати свідомі бренди, за якість яких ручаються» - пояснила вона.

На питання про те, який гонорар отримає за роль «обличчя бренду», Галина Падалко відповіла:

«Питання грошей важливе, але не ключове. Треба, щоб було комфортно разом та були однакові ідеології. І ця парадигма може бути використана щодо стосунків різних типів. Але, повірте, мене точно не обділили :)»

Довідково:

Компанія «ВАШ Ювелір» - луцький салон коштовних прикрас, заснований майже 30 років тому луцьким ювеліром Віктором Шереметою (саме тому слово «ВАШ» у назві пишуть великими літерами – від абревіатури «Віктор Андрійович Шеремета»). У складі компанії, окрім салону, працює ювелірна фабрика.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Запрацювали закони про «євробляхи». Що тепер буде?
Наступна новина «У Сомалі «євробляхарі» б були піратами» - лучанин жорстко розкритикував прихильників «євроблях»
Останні новини
Схожі новини