Луцька влада ніяк не знайде, що смердить у місті. ВІДЕО

Луцька влада ніяк не  знайде, що смердить у місті. ВІДЕО

Лучани знову скаржаться на неприємний запах у місті. Міська влада запевняє, що робоча група, яка опрацьовувала цю ситуацію, з’ясувала, що ці запахи мають несистемний характер.

Про це – у сюжеті Сфера-TV.

На сьогодні робоча група визначає тих людей, які проживають e приватному секторі і мають договори на водопостачання, а не мають на водовідведення.  

А міська влада обіцяє відвідувати кожного, аби взнати, де вони дівають свої зливові води, чи в них є ями, або навпаки, вони врізані в Сапалаївку чи в Жидувку.

Розглядають міські владці і версію диверсійних вкидів.

Ще однією версією є вкиди в систему стічних вод чи каналізації. Представники ж водоканалу запевняють, що з їхньою роботою неприємні запахи не пов’язані.

Натомість лучани продовжують скаржитися на неприємні запахи.

За словами міських чиновників, вони роблять усе можливе, аби з’ясувати звідки ці запахи походять. У черговому режимі працює навіть відділ екології, який взяв для аналізу проби повітря.

Проте сморід у Луцьку виникає вже не вперше, і за тривалий час, міська влада могла б визначити хоча б його походження. Якщо чинна управлінська команда у вирішенні проблеми безпорадна – могли б запросити сторонніх фахівців, чи принаймні закупити освіжувач повітря, до прикладу, десь у Швейцарії.

Дивіться сюжет із 5:13.

Фото ілюстративне. Джерело – 0552.ua.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хлопчик, який постраждав у страшній пожежі на Волині, і досі у важкому стані
Наступна новина Волинянку запросили зняти весілля у Парижі
Останні новини
Схожі новини