Луцьке комунальне підприємство просить грошей із бюджету

Луцьке комунальне підприємство просить грошей із бюджету
джерело фото: konkurent.in.ua

«Луцькспецкомунтранс» просить грошей із бюджету для поповнення свого статутного фонду.

Про це стало відомо під час комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури, благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 23 липня.

Юрист підприємства Ірина Сторожук розповіла, що Луцьке спеціалізоване комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» у новій редакції потребує поповнення бюджету на 7,360 мільйона гривень.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась пояснив, що комунальне підприємство купувало сміттєвіз, тому й потрібні додаткові кошти.

Голова комісії зазначив, що коли статутний фонд сформований на 100% і з формуванням платежу підприємство отримуєте кошти від міської влади, то відповідно це не внесення у статутний фонд, а надана допомога.

«Санкції будуть за те, що внесли, а він заповнений, а ви знову вносите – переліміт. От за це санкції можуть бути податкові», – сказав Андрій Козюра.

Члени комісії підтримали, аби цей проект рішення винесли на сесію міськради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за землю сплатили понад 154 мільйони гривень
Наступна новина У коридорі – сморід, а у кімнаті - таргани і мошка: лучанин перетворив своє житло на смітник. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини