Додати Луцьку креативу: агентство mirrolab запускає освітній проєкт

Додати Луцьку креативу: агентство mirrolab запускає освітній проєкт

У Луцьку з’явився новий простір для лекцій, майстер-класів та конференцій: креативне агентство mirrolab презентувало освітню платформу MIRROSPOT.

Тут кажуть: проєкт точно буде цікавий тим, хто вже працює або хоче працювати в креативній індустрії.

Презентували його в офісі компанії у середу, 25 грудня.

Mirrolab – креативне агентство, що працює з 2016 року. Виросло з невеликої дизайн-студії. Агентство створює бренди, дизайн та рекламу. За версією Всеукраїнської рекламної коаліції, входить в топ-25 креативних агентств та топ-3 дизайн-студій та брендингових агентств України. Серед проєктів, якими вони пишаються, - комплексне обслуговування бренду дитячих колясок Anex, рекламна кампанія житлового комплексу «Світлий хутір» з лідером гурту «ТІК» Віктором Бронюком, стратегія та айдентика для виробника дитячих товарів Carello, айдентика мережі супермаркетів «Рукавичка». Більше про проєкти mirrolab можна дізнатись тут.

 

«Є проблема, яка для нас постала дуже гостро. Ми проводимо дуже багато співбесід. Здається, я провів співбесіди для кількох сотень людей у Луцьку на різні посади: дизайнери, стратеги, менеджери і так далі. І бувало, що люди навіть не знали, чим займається копірайтер чи стратег» – розповідає співзасновник та креативний директор mirrolab Святослав Кононець.

«А буває, приходить до нас дизайнер, ми кажемо: «Сорі, ти нам не підходиш». Тоді він питає: «А куди в Луцьку можна піти повчитись?». І ми не знаємо відповіді, бо насправді немає куди піти», - пояснює директор mirrolab.

«Нашому місту бракує креативу, але ми вважаємо, що воно достойне більшого. Ми вирішили відкрити MIRROSPOT, щоб дати можливість повчитись, поспілкуватись з тими людьми, які вже чогось досягли у своїй сфері, тим, хто цього хоче», - каже Святослав Кононець..

Почати планують з чотирьох лекцій на місяць. Зокрема, уже домовились про спільні заходи з бренд-лідером агентства Fedoriv Валентином Панютою (агентство працює з брендами Rozetka, Моршинська, Concert.ua), агентствами Banda Agency, MadCats, дизайнеркою та ілюстраторкою Ольгою Протасовою, дизайнером Кирилом Ткачовим.

З часом планують проводити, як окремі лекції, так і навчальні курси.

Фото Данила Гетьмана

Презентацію проєкту влаштували в офісі mirrolab
Під час заходу розігрували подарунки. Очільниці департаменту маркетингу БК «Інвестор» Ірині Новосад дістався квиток на будь-який захід mirrospot

Презентація MIRROSPOT


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцькій міській лікарні рятують пацієнтів від ампутації ніг
Наступна новина Волинський письменник відреагував на участь в антипремії «Золотий хрін»
Останні новини
Схожі новини