Луцькі бійці привезли перемоги з всеукраїнського чемпіонату з джиу-джитсу. ФОТО

Луцькі бійці  привезли  перемоги з  всеукраїнського чемпіонату з джиу-джитсу. ФОТО

Бійці клубу «Garda» з Луцька здобули перемоги на  Всеукраїнському  рейтинговому  чемпіонаті з Бразильського Джиу-Джитсу  «UKRAINE NATIONAL CHALLENGE».

Змагання проходили 2-3 березня у  Львові, – повідомляють у клубі.

Так, у розділі «no Gi» (без кімоно) клуб представило шість борців, та у розділі «Gi» (з кімоно) –  один борець. 

У результаті проведених сутичок спортсмени  здобули такі результати:

Назар Цвіх, який брав участь у розділі «Gi», виборов дві нагороди. Він зайняв перше місце в своїй ваговій категорії (категорія чоловіки до 88 кг). А в абсолютній ваговій категорії здобув срібло.

Боєць клубу Олександр Устимович здобув бронзу за третє місце у категорії «Master 1» (вагова категорія 79,5+ кг) серед синіх поясів. 

А головний тренер клубу «Garda» Михайло Савчук став чемпіоном категорії  «Masrter 2» серед синіх поясів (категорія чоловіки 79,5+ кг).

«Приємно бачити, що незважаючи на відсутність гідної підтримки з боку держави, відбуваються такі заходи. А ще більше — мати можливість брати у них участь. Такі змагання користуюються все більшою популярністю серед молоді та спортивних клубів. Подібні заходи дають можливість спробувати попрактикуватися перед тим, як виступати на міжнародних змаганнях світового рівня. Такі чемпіонати дають змогу в Україні пробувати здобувати навики на змаганнях серед дорослих чоловіків, молоді та дітей. А завдяки тому, що ці чемпіонати є відкритими, сюди можуть приїздити помірятися силами й бійці з інших зарубіжних спортивних клубів», –  поділився враженнями головний тренер клубу Михайло Савчук.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому «Промені» відкрився магазин квітів. ФОТО
Наступна новина У Луцьку патрульні вчили людей ходити по «зебрі». ФОТО
Останні новини
Схожі новини