Луцькі депутати перевірили, як працює міська стоматполіклініка. ФОТО

Луцькі депутати перевірили, як працює міська стоматполіклініка. ФОТО

23 грудня обранці луцької громади, у рамках дня депутата, ознайомилися з роботою КП “Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка”. На комунальне підприємство завітали обранці громади Вікторія Майборода, Оксана Лєщинська, Алла Надточій, Алла Доманська, Володимир Пшибельський, Микола Дуда.

Про це інформує Луцька міська рада. 

В.о. директора КП “Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка” Іван Примачук, який виконує свої посадові обов’язки майже два місяці, розповів, що нині у колективі працює 270 людей.

За його словами, колектив працює злагоджено, надає увесь перелік послуг. Чергують лікарі і у вихідні дні, тож мешканці громади, у випадку гострої болі можуть звернутися за допомогою до фахівців.

Керівник зауважив, що комунальне підприємство має необхідне обладнання для проведення усього спектру стоматологічної допомоги. Налагоджено облік пацієнтів, які звертаються за допомогою.

Також Іван Примачук показав присутнім приміщення стоматполіклініки.

Нагадаємо, у жовтні директорка Луцької стоматполіклініки Світлана Черниш звільнилася після скандалу, який почався у медзакладі. Публічна критика очільниці комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» Світлани Черниш трапилася на фоні конфлікту, який триває всередині закладу. Так, в кінці травня заклад отримав нового медичного директора – Любов Яковчук-Качмар. Як стверджують медики, вона почала висувати чимало зауважень як до працівників стоматполіклініки, так і до її директорки. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міське духовенство закликали розгорнути пункти незламності біля храмів
Наступна новина Запорука – наш козацький бойовий дух, – «Дід» з волинської тероборони
Останні новини
Схожі новини