Луцькі депутати розглянули зміни до бюджету: на що спрямують гроші

Луцькі депутати розглянули зміни до бюджету: на що спрямують гроші

22 вересня, відбулося засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (голова комісії Андрій Разумовський). Депутати Тарас Шкітер, Вікторія Майборода, Володимир Пшибельський, Оксана Руднік, Оксана Степанюк, Алла Доманська, Валентина Малютіна розглянули 17 питань порядку денного, інформує Луцька міськрада. 

Серед них – Програму розвитку електрозарядної інфраструктури та Положення про встановлення станцій зарядки електротранспорту на території громади, звернення до Президента та парламенту щодо недопущення вилучення “військового” ПДФО з місцевих бюджетів, припинення дочірнього підприємства “ЕВОДА Трейд”.

Крім того, депутати розглянули зміни до бюджету на 2023 рік та зміни до ряду програм, що діють у громаді – Програми заходів територіальної оборони; Програми соціальної підтримки; Програм підтримки ДКП “Луцьктепло”, КП “Луцькспецкомунтранс”, комунальних підприємств охорони здоров’я.

Члени комісії також заслухали звіт про роботу за І півріччя комунального підприємства “Луцький комбінат шкільного і студентського харчування”. За інформацією директора комбінату Світлани Шмід, у звітний період основним завданням підприємства було забезпечення гарячим харчування учнів 25-ти шкіл міста Луцька та 4-х шкіл Луцької ОТГ (села Жидичин, Прилуцьке, Кульчин і Княгининок). Комбінат також надавав послуги з харчування у приміщеннях обласного перинатального центру та Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, де має в оренді кафе. Загальний дохід від реалізації продукції та послуг за перші шість місяців 2023 року склав 35 млн грн. Фінансовий план за І півріччя підприємство виконало.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Щеплення проти кору, паротиту і краснухи: де найгірша ситуація на Волині
Наступна новина «Відомо лиш, що з сином загинули ще 9 бійців», – мама Героя з Волині, тіло якого не можуть повернути
Останні новини
Схожі новини