Луцькі лицарі готуються до чемпіонату України

Луцькі лицарі готуються до чемпіонату України

Спортсмени клубу середньовічного бою «Айна Бера Луцьк» відновили тренування й планують здобути перемоги на чемпіонаті України.

У неділю, 19 липня, у замку Любарта після вимушеної перерви, відбулося перше тренування луцьких лицарів.

         «Уже 15 та 16 серпня в Києві проведуть чемпіонат України зі середньовічного бою. Тренування вкрай необхідні для підтримання хорошої фізичної форми й відпрацювання технічної частини. Більшість наших спортсменів входить до складу національної збірної України. Тож ми вирішили, що тренування на свіжому повітрі нині найоптимальніший варіант», – розповідає очільник і тренер клубу Сергій Ващук.

Зважаючи на тривалу перерву лицарі майже не втратили своїх навичок і витривалості.

         «Тренування припинилися, коли почався карантин, ми щиро сподівалися, що це ненадовго, адже у квітні мали їхати в Іспанію на чемпіонат Світу за версією IMCF, однак сталося все не так, як планувалося. Чемпіонат перенесли на жовтень цього року, а ми почали тренуватися дома. Звісно ж кожен сам, на жаль, в таких умовах ми не могли відпрацьовувати технічну частину спарингів. Наш одноклубник Богдан Жовтобрух, який здобуває освіту на факультеті фізичної культури, спорту і здоров’я СНУ імені Лесі Українки, склав для кожного індивідуальну програму тренувань. Так ми намагалися не втратити й покращити свою витривалість», – каже багаторазовий чемпіон України Володимир Поліщук.

Нині луцькі лицарі тренуватимуться щонайменше двічі на тиждень у замку Любарта. Спортсмени також розповіли, що у Центрі Середньовічної культури ремонт спортзалу вже на середині шляху, тож вони сподіваються, що зовсім скоро зможуть якісно тренуватися у власному залі.

Читайте також: «Ти Стьопу навіть не подряпала!», або Як я ставала лицаркою 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер багаторічний директор Павлівського пивзаводу
Наступна новина Поліції хочуть дозволити зупиняти водіїв без поважної причини
Останні новини
Схожі новини