Луцькі медики видалили 40-річній жінці шестикілограмову пухлину. ФОТО 18+

Луцькі медики видалили 40-річній жінці шестикілограмову пухлину. ФОТО 18+

Лікарі медичного обʼєднання Луцької міської територіальної громади прооперували жінку з великою міомою.

За медичною допомогою до медиків звернулась 40-річна пацієнтка, яка помітила, що у неї збільшився живіт. Після обстежень виявили та видалили міому великих розмірів, - розповіли на фейсбук-сторінці медзакладу.

«Операція пройшла успішно, новоутворення вагою близько 6 кілограм не злоякісне, пацієнтка одужує і добре себе почуває», - розповіла завідувачка відділення ургентноі гінекологіі Алла Воробей, яка оперувала жінку.

З діагнозом «міома матки» у наш час стикається велика кількість жінок. Також, ця хвороба дуже «помолодшала». Якщо раніше хворіли жінки переважно 45+, то тепер часто виявляємо міоми у жінок «трохи за 30», а то й в більш молодому віці.

«Ця велика міома виросла не за день і не за місяць. Вона має властивість розвиватися на ранніх етапах без видимих симптомів, - зазначила Алла Володимирівна, - тому, вкотре звертаюсь: дорогі жінки, регулярно проходьте огляд у гінеколога. Якщо у Вас виявили новоутворення, то у нас є багато способів Вам допомогти. Їх більше, ніж видів самої міоми. Потрібно лише вчасно звернутися і ми допоможемо зберегти Вам здоровʼя».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У бою з окупантами загинув Герой з Колківської громади Микола Ковба
Наступна новина Весняне тепло і трохи дощів: якою буде погода в Україні на вихідних
Останні новини
Схожі новини