Відомо, як навчатимуться луцькі школярі 22-24 лютого

Відомо, як навчатимуться луцькі школярі 22-24 лютого

З 22 по 24 лютого в Луцькій громаді запроваджується змішаний формат навчання в наших школах.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук. 

За його словами, за бажанням батьків, діти можуть відвідати освітній заклад, де буде забезпечено освітній процес. Якщо батьки не бажають, щоб діти відвідували освітній заклад – дитина залишається вдома та навчається в дистанційному форматі (асинхронний формат).

Дитячі садочки будуть відкриті для прийому дітей за бажанням батьків.

«Побутує хибна думка, що знаходження вдома для дітей є більш безпечним, ніж в закладі освіти. Однак, в закладі освіти під час повітряної тривоги усі діти примусово проходять в укриття. Перебуваючи вдома, під час повітряної тривоги діти в більшості випадків не проходять в укриття й залишаються в квартирі або будинку», – зазначив мер.

 

Водночас, голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко повідомив , що за рекомендацією МОН України навчальним закладам Волині 22-24 лютого пропонують здійснити освітній процес в дистанційному форматі. 

«Як ми уже переконалися, ворог веде себе неадекватно і підступно, полюбляючи обстрілювати Україну в символічні дати.  Тому для спокою батьків, вчителів та безпеки дітей підтримуємо позицію Міністерства освіти і науки України організувати навчальний процес у ці дні дистанційно», – зазначив він. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині шукають чоловіка, який пропав безвісти після того, як вийшов з лікарні
Наступна новина Луцькі муніципали оштрафували піцерію через рекламне відео в «інстаграм». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини