Луцькі нетрі: муніципали оголосили війну жахливим альтанкам і парканам

Луцькі нетрі: муніципали оголосили війну жахливим альтанкам і парканам
На фото - одна з тих конструкцій, яку повинні знести. Фото Департаменту Муніципальної варти

Муніципальна варта Луцька обіцяє невдовзі знести низку самовільно встановлених металевих і дерев'яних конструкцій на вулицях Ківерцівська, Дубнівська, Потебні, Львівській та проспекті Молоді.

Ці конструкції уже внесені у проєкт рішення виконавчого комітету міської ради про їх демонтаж — стверджують в Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Демонтувати будуть “незрозмілої форми паркани, які відгороджують нібито приватні прибудинкові території”. На тих територіях в шинах ростуть квіти, складають непотріб чи розміщують альтанку без дозвільних документів, у якій “панують постійний шум, галас, та вживання алкогольних напоїв у нічний час”.

Окрім того, муніципали нарікають на самовільно розміщені грядки під вікнами будинків, де росте по пояс бурян. Ці грядки огороджені “металевими конструкціями накшталт міксу гнилого дерева, ржавої сітки, побитої цегли”.

“Інспектори відділу демонтажів та евакуації департаменту муніципальної варти Луцької міської ради досліджують територію міста на предмет виявлення незаконно та самовільно встановлених конструкцій, в даному випадку парканів, розміщення яких суперечить вимогам Правил благоустрою міста Луцька, Закону України "Про благоустрій населених пунктів" та й здоровому глузду вцілому” - кажуть муніципали.

“Не можна, щоб окремі особи захаращували та загромаджували землю комунальної форми власності, перед тим огородивши її парканом і так далі, в той час коли у місті проводять капітальні ремонти прибудинкових територій, формуються ОСББ чи просто свідомі мешканці самостійно наводять лад біля своїх осель” - йдеться у повідомленні Департаменту Муніципальної варти.

 Фото Департаменту Муніципальної варти:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Андрій Осіпов написав кримінальний роман про кохання
Наступна новина «Попит виріс у 200 разів» – директор «Нашого Краю» розповів про карантинний бум онлайн-торгівлі
Останні новини
Схожі новини