Луцькі патрульні зробили сюрприз 4-річній дівчинці, яка мріє стати поліцейською

Луцькі патрульні зробили сюрприз 4-річній дівчинці, яка мріє стати поліцейською

Луцькі патрульні зробили сюрприз 4-річній Варварі, яка мріє стати поліцейсько.

Про це повідомила пресслужба поліції Волині.

Із маленькою Варварою правоохоронці познайомилися на Театральному майдані у День захисту дітей. Вона розповіла, що любить патрульну поліцію, без страху підійшла до ТОРівця і обняла. А потім захотіла зробити фото у бронежилеті.

«Нам дуже запам’яталася дівчинка, а невдовзі постало питання із вибором нового банеру поблизу управління. Звичайно, з дозволу мами дівчинки, ми розмістили фото саме з Варварою. І домовилися зробити дівчинці сюрприз», – йдеться у повідомленні.

8 червня патрульні із відділу зв’язків з громадськістю зустрілися з дівчинкою біля банера та провели екскурсію в управлінні. Маленька лучанка зізналася, що мріє стати поліцейською, аби робити місто кращим та виявляти правопорушників.

Патрульних потішило те, що Варвара у свої 4 роки знає чимало правил дорожнього руху, слухається батьків та має багато цікавих захоплень.

Читати також: 7-річного Матвія, який 15 годин блукав болотом, повернули до матері


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили про стан чоловіка, якого засипало землею у траншеї
Наступна новина «Пристібайтеся!». Макс Кідрук. Прогулянка Луцьком і не тільки. #МІСТО НАТХНЕННЯ
Останні новини
Схожі новини