Луцькі школярі написали 47-метровий лист святому Миколаю. ВІДЕО

Луцькі школярі написали 47-метровий лист святому Миколаю. ВІДЕО

У Луцькому навчально-виховному комплексі №10 школярі написали 47-метровий лист святому Миколаю. Цей рекорд офіційно зареєстрували.

Відзначення Дня святого Миколая у школі розпочалося танцювальною акцією. Після цього діти разом з учителями вийшли у найдовший коридор школи, де показали на розсуд експертів лист, йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

«Ми почали ще з жовтня, і дуже довго це робили, концепцію придумували, як це зробити, щоб він був цупкий. Ідея з нічого виникла. Це було дуже круто, тому що всі підтримали. Долучилися 609 дітей, які писали суто лист. Але насправді – набагато більше. Тому що підтримка – це велика кількість дітей, всі батьки, всі вчителі», – розповіла педагог-організатор Сніжана Ліщук.

Сертифікат про встановлення нового рекорду директору школи вручив офіційний експерт Книги рекордів України Віталій Іваницький. Він розповів, що 43 роки тому закінчив 10-ту школу.

«Попередній рекорд, який був зареєстрований у Книзі рекордів України, це в минулому році, – 33 метри. А сьогодні учні навчально-виховного комплексу №10 міста Луцька створили найдовший лист до Миколая – 47 метрів. Я за власні кошти придбав путівку за кордон дитині, яка, на мій погляд, написала найкращий лист, – Дмитру Тішину, який мріяв, щоб КРим повернувся в Україну і щоб в Україні був мир», – зазначив Віталій Івнаицький.

Путівку в Австрію і Угорщину на 4 дні отримав восьсикласник Дмитро Тішин, який народився і виріс у Севастополі у сім’ї військових. Після анексії Криму сім’я Тішиних переїхала до Луцька.

 
Найдовший лист Святому Миколаю

Найдовший лист Святому Миколаю

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 18 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку засудили сутенерку
Наступна новина На Волинь уже привезли Вифлеємський вогонь
Останні новини
Схожі новини