Луцькі юнаки – другі на «Шкіряному м'ячі-2018»

Луцькі юнаки – другі на «Шкіряному м'ячі-2018»
Юні футболісти-вихованці луцької ЗОШ №25

Луцька команда вийшла до фіналу всеукраїнських змагань «Шкіряний м’яч – Кубок Coca Cola» у категорії, де змагалися діти віком до 12 років.

На фінальній частині турніру, що відбувалися в Івано-Франківську 13-15 червня, нашу область представляла команда Луцької ЗОШ №25, – повідомили у Федерації футболу Волинської області.

Раніше команда Андрія Кльоца та Лариси Веселовської (а також відомого футболіста та тренера ФК «Волинь» Миколи Кльоца у ролі консультанта) виграла зональні змагання, завдяки чому й пробилася до фінального етапу змагань.

На груповому етапі команда з Луцька стартувала з двох перемог: суперників з Ніжина та Олександрії «червоно-білі» обіграли з однаковим рахунком 3:1. Утім, свої два матчі виграли й наступні опоненти наших юних футболістів з Вінниці, причому зробили це з кращою різницею забитих та пропущених м’ячів. В останньому матчі Луцьк влаштовувала лише перемога, і наші хлопці впоралися із завданням, здобувши мінімальну «вікторію» – 1:0.

Перемога у групі давала представникам Волині участь у фіналі національних змагань, де їм протистояли господарі фінального етапу з Івано-Франківська. На жаль, у вирішальному матчі наші хлопці поступилися з рахунком 0:2. Утім, результатом залишилися задоволені. «Друге місце на всеукраїнських змаганнях – це, без сумніву, хороший результат, навіть попри те, що хлопців перед грою налаштовували лише на перемогу», - розповів Микола Кльоц.

Разом із командним успіхом у Івано-Франківську індивідуально відзначили Захара Возняка, як найкращого гравця з нашої команди, а також Артема Литвиненка, як переможця конкурсу з ударів на точність.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Жінка покинула чоловіка, з яким прожила 25 років, заради 30 собак
Наступна новина На луцькій вулиці призупинять рух транспорту
Останні новини
Схожі новини